Advertisement

Λινα Σακκα Χρανιωτησ : Γραφείο Τύπου - Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού : Ό,τι πρέπει για το λινάκι, έτσι;

Λινα Σακκα Χρανιωτησ : Γραφείο Τύπου - Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού : Ό,τι πρέπει για το λινάκι, έτσι;. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφαση της να μεγαλώσει μόνη της τον γιο της. Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην μοναχική ανατροφή του γιο της αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο «pop up» του alpha, η ηθοποιός λίνα σακκά. Αφού τελείωσε το σχολείο και τις σπουδές, μπήκε στον χώρο της υποκριτικής λαμβάνοντας μέρος σε θεατρικές παραστάσεις αλλά και τηλεοπτικές σειρές. Η ηθοποιός με ειλικρίνεια, είπε στην εκπομπή επιτέλους σαββατοκύριακο. Είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να.

H πρώην σύντροφος του γιώργου χρανιώτη, λίνα σακκά μιλάει με καμάρι για τη συμμετοχή του ηθοποιού στο survivor. Ό,τι πρέπει για το λινάκι, έτσι; Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφαση της να μεγαλώσει μόνη της τον γιο της. Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην μοναχική ανατροφή του γιο της αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο «pop up» του alpha, η ηθοποιός λίνα σακκά. Λινα σακκα fan page is with lina sakka.

Γραφείο Τύπου - Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
Γραφείο Τύπου - Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού from www.fhw.gr
H πρώην σύντροφος του γιώργου χρανιώτη, λίνα σακκά μιλάει με καμάρι για τη συμμετοχή του ηθοποιού στο survivor. «δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη το παιδί σου. Αν δω κάποιον και μ' αρέσει, θα τον φλερτάρω. «η πιο δύσκολη στιγμή με το παιδί είναι όταν…» Ό,τι πρέπει για το λινάκι, έτσι; Η ηθοποιός με ειλικρίνεια, είπε στην εκπομπή επιτέλους σαββατοκύριακο. «η πιο δύσκολη στιγμή με το παιδί είναι όταν.» η ηθοποιός μίλησε για το πως είναι να μεγαλώσει μόνη της τον γιο της. Είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να ζήσει μια μητέρα.

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε το μεσημέρι της τρίτης στην εκπομπή «pop up», η λίνα σακκά.

Ο λόγος για τη λίνα σακκά που υποδέχτηκε στον επαγγελματικό της χώρο την κάμερα της εκπομπής εδω και μίλησε για όλους και για όλα ενώ εντύπωση προκάλεσε η δήλωσή της πως… δεν είναι. Η ηθοποιός λίνα σακκά άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τον τρόπο που λειτουργούσε στη δουλειά αλλά και για την προσωπική της ζωή. Η λίνα (σταυρούλα) σακκά γεννήθηκε στην κύμη στις 10 ιουνίου 1976.η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στην σειρά του αντ1 «η εκδρομή». «η πιο δύσκολη στιγμή με το παιδί είναι όταν.» η ηθοποιός μίλησε για το πως είναι να μεγαλώσει μόνη της τον γιο της. Η λίνα σακκά είναι ελληνίδα ηθοποιός & επιχειρηματίας. Ανακαλύψαμε το καλοκαιρινό άρωμα που δεν θα μπορείς να αποχωριστείς στις διακοπές σου. «δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη το παιδί σου. Είμαστε μια οικογένεια άλλου τύπου. Ο λόγος για την λίνα σακκά και τον γιώργο χρανιώτη, οι οποίοι πόζαραν στο τέλος της παράστασης, η λίνα σακκά έδωσε συγχαρητήρια στον καλό της φίλο και χαμογέλασαν στους φωτογράφους! «η πιο δύσκολη στιγμή με το παιδί είναι όταν…» Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφαση της να μεγαλώσει μόνη της τον γιο της. Η λίνα σακκά γεννήθηκε το 1976 στην κύμη και μεγάλωσε στην αθήνα. Δεν ήταν γυμνό με την έννοια του χυδαίου, που να προσβάλλει εμένα και το μάτι του.

H πρώην σύντροφος του γιώργου χρανιώτη, λίνα σακκά μιλάει με καμάρι για τη συμμετοχή του ηθοποιού στο survivor. Λινα σακκα fan page is with lina sakka. Δεν ήταν γυμνό με την έννοια του χυδαίου, που να προσβάλλει εμένα και το μάτι του. Ανακαλύψαμε το καλοκαιρινό άρωμα που δεν θα μπορείς να αποχωριστείς στις διακοπές σου. Ο λόγος για τη λίνα σακκά που υποδέχτηκε στον επαγγελματικό της χώρο την κάμερα της εκπομπής εδω και μίλησε για όλους και για όλα ενώ εντύπωση προκάλεσε η δήλωσή της πως… δεν είναι.

Γιώργος Χρανιώτης - Λίνα Σακκά: Ξανά μαζί 16 χρόνια μετά ...
Γιώργος Χρανιώτης - Λίνα Σακκά: Ξανά μαζί 16 χρόνια μετά ... from www.tlife.gr
Η λίνα σακκά μιλά για το επαγγελματικό εγχείρημά της αλλά και τον μονάκριβο γιο της. Ό,τι πρέπει για το λινάκι, έτσι; Η λίνα σακκά παρόλο που βγήκε στα πράγματα τη χρυσή εποχή του lifestyle, τότε που τα περιοδικά έδιναν γη και ύδωρ για ένα εξώφυλλο, εκείνη ποτέ δεν μπήκε ακριβώς στο παιχνίδι τους. Στην εκπομπή καλύτερα δε γίνεται και τη φωτεινή πετρογιάννη έδωσε συνέντευξη η λίνα σακκά, που μίλησε μεταξύ άλλων και για τον γιώργο χρανιώτη, με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι παλαιότερα. Η λίνα σακκά μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της ηλιάνας παπαγεωργίου, εξομολογήθηκε: Είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να ζήσει μια μητέρα. Ο λόγος για τη λίνα σακκά που υποδέχτηκε στον επαγγελματικό της χώρο την κάμερα της εκπομπής εδω και μίλησε για όλους και για όλα ενώ εντύπωση προκάλεσε η δήλωσή της πως… δεν είναι. «δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί, είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να ζήσει μία μητέρα», δήλωσε η λίνα σακκά.

Η λίνα σακκά, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «το τέλειο έγκλημα» στο θέατρο κιβωτός, μιλάει στην εκπομπή για την οικογένεια της, τον χωρισμό των γονιών της και πως την επηρέασε στη ζωή της.

Το ζευγάρι χώρισε λίγο πριν έρθει στον κόσμο το παιδί τους που σήμερα είναι εννέα ετών. «δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη το παιδί σου. Είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να. Πιο συγκεκριμένα, η λίνα σακκά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη το παιδί σου. Η λίνα σακκά παρόλο που βγήκε στα πράγματα τη χρυσή εποχή του lifestyle, τότε που τα περιοδικά έδιναν γη και ύδωρ για ένα εξώφυλλο, εκείνη ποτέ δεν μπήκε ακριβώς στο παιχνίδι τους. Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην μοναχική ανατροφή του γιο της αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο «pop up» του alpha, η ηθοποιός λίνα σακκά. «είμαστε μια άλλη τύπου οικογένεια, έτσι έχω μάθει στο παιδί μου». Η λίνα σακκά γεννήθηκε το 1976 στην κύμη και μεγάλωσε στην αθήνα. Ο λόγος για τη λίνα σακκά που υποδέχτηκε στον επαγγελματικό της χώρο την κάμερα της εκπομπής εδω και μίλησε για όλους και για όλα ενώ εντύπωση προκάλεσε η δήλωσή της πως… δεν είναι. Η ηθοποιός με ειλικρίνεια, είπε στην εκπομπή επιτέλους σαββατοκύριακο. Μεγάλωσε στην αθήνα και αφού τελείωσε το σχολείο και τις σπουδές στο θέατρο τέχνης. Η λίνα σακκά, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «το τέλειο έγκλημα» στο θέατρο κιβωτός, μιλάει στην εκπομπή για την οικογένεια της, τον χωρισμό των γονιών της και πως την επηρέασε στη ζωή της. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφαση της να μεγαλώσει μόνη της τον γιο της.

Η λίνα σακκά και ο πρώην σύζυγός της, μάρκος καραμάνης, είναι γονείς του μικρού μάριου. Είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να ζήσει μια μητέρα. Η λίνα σακκά μιλά για το επαγγελματικό εγχείρημά της αλλά και τον μονάκριβο γιο της. «η πιο δύσκολη στιγμή με το παιδί είναι όταν.» η ηθοποιός μίλησε για το πως είναι να μεγαλώσει μόνη της τον γιο της. Η λίνα σακκά παρόλο που βγήκε στα πράγματα τη χρυσή εποχή του lifestyle, τότε που τα περιοδικά έδιναν γη και ύδωρ για ένα εξώφυλλο, εκείνη ποτέ δεν μπήκε ακριβώς στο παιχνίδι τους.

Γραφείο Τύπου - Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
Γραφείο Τύπου - Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού from www.fhw.gr
Ο λόγος για τη λίνα σακκά που υποδέχτηκε στον επαγγελματικό της χώρο την κάμερα της εκπομπής εδω και μίλησε για όλους και για όλα ενώ εντύπωση προκάλεσε η δήλωσή της πως… δεν είναι. Η λίνα σακκά και ο πρώην σύζυγός της, μάρκος καραμάνης, είναι γονείς του μικρού μάριου. H πρώην σύντροφος του γιώργου χρανιώτη, λίνα σακκά μιλάει με καμάρι για τη συμμετοχή του ηθοποιού στο survivor. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 7 χρονών, βρήκα μια. Η λίνα σακκά μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της ηλιάνας παπαγεωργίου, εξομολογήθηκε: Η ηθοποιός λίνα σακκά άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τον τρόπο που λειτουργούσε στη δουλειά αλλά και για την προσωπική της ζωή. Είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να ζήσει μια μητέρα. Το ζευγάρι χώρισε λίγο πριν έρθει στον κόσμο το παιδί τους που σήμερα είναι εννέα ετών.

Ο λόγος για την λίνα σακκά και τον γιώργο χρανιώτη, οι οποίοι πόζαραν στο τέλος της παράστασης, η λίνα σακκά έδωσε συγχαρητήρια στον καλό της φίλο και χαμογέλασαν στους φωτογράφους!

Η πανέμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός λίνα σακκά γεννήθηκε στις 10 ιουνίου 1976 στην κύμη. «δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί». Ο λόγος για την λίνα σακκά και τον γιώργο χρανιώτη, οι οποίοι πόζαραν στο τέλος της παράστασης, η λίνα σακκά έδωσε συγχαρητήρια στον καλό της φίλο και χαμογέλασαν στους φωτογράφους! Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 7 χρονών, βρήκα μια. Είμαστε μια οικογένεια άλλου τύπου. «η πιο δύσκολη στιγμή με το παιδί είναι όταν.» η ηθοποιός μίλησε για το πως είναι να μεγαλώσει μόνη της τον γιο της. Η ηθοποιός λίνα σακκά άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τον τρόπο που λειτουργούσε στη δουλειά αλλά και για την προσωπική της ζωή. Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε το μεσημέρι της τρίτης στην εκπομπή «pop up», η λίνα σακκά. Η λίνα σακκά μιλά για το επαγγελματικό εγχείρημά της αλλά και τον μονάκριβο γιο της. Αν δω κάποιον και μ' αρέσει, θα τον φλερτάρω. «ζήτησα βοήθεια απ' τον μπαμπά του. H πρώην σύντροφος του γιώργου χρανιώτη, λίνα σακκά μιλάει με καμάρι για τη συμμετοχή του ηθοποιού στο survivor. «δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί, είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να ζήσει μία μητέρα», δήλωσε η λίνα σακκά.

«η πιο δύσκολη στιγμή με το παιδί είναι όταν…» λινα σακκα. Δεν ήταν γυμνό με την έννοια του χυδαίου, που να προσβάλλει εμένα και το μάτι του.

Posting Komentar

0 Komentar